Ενδιαφέρουσες
Ιστοσελίδες
 Site Map  English
Aναζήτηση
Γενικές Πληροφορίες
Κατάλογοι Βιβλιοθήκης
Εργογραφία Συνθετών
Αρχείο Ελληνικής Μουσικής
Εκπαιδευτικά και Ερευνητικά Προγράμματα
Επικοινωνία με τη Βιβλιοθήκη
  E-mail  
  Οι ερωτήσεις σας  
  Ενημερωτικό Δελτίο  
Νέα της Βιβλιοθήκης
Ψηφιακή Βιβλιοθήκη
Γίνετε φίλοι της Βιβλιοθήκης
Τετράδιο (άρθρα-κείμενα)

Ακούστε
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα| Επικοινωνία με τη Βιβλιοθήκη| Οι ερωτήσεις σας|
Προηγούμενες Ερωτήσεις
ΝΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑ 27/07/2008
Ερώτηση ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΩ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΑΝΑΖΗΤΩ ΥΛΙΚΟ (ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ)ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση

Η Βιβλιοθήκη διαθέτει πλούσιο υλικό σχετική με την μουσικοκινητική αγωγή, τόσο σε ελληνική όσο και σε ξένη βιβλιογραφία. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο πρόβλημα ο Κατάλογος μας ή απλώς κάνατε κάποια αναζήτηση που δεν πέτυχε. Μπορείτε πάντως να ξαναδοκιμάσετε στον Κατάλογο http://www.mmb.org.gr/megaro/page/default.asp?la=1&id=1728 χρησιμοποιώντας σαν keyword το "juvenile" ή ακόμα και όρους όπως "μουσικοκινητικ* "εκπαίδευση", και επιλέγοντας από τους Περιορισμούς τον τύπο υλικού που σας ενδιαφέρει ή ακόμα και να έρθετε η ίδια στη Βιβλιοθήκη για να δείτε το υλικό και δια ζώσης μαζί με κάποιον μουσικολόγο.

Όσον αφορά στις ηλεκτρονικές πηγές, μπορείτε να δείτε μια βιβλιογραφία που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας http://www.mmb.org.gr/page/default.asp?id=1303&la=1, ή επίσης να επισκεφτείτε τις ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες http://www.mmb.org.gr/page/default.asp?id=1887&la=1 και να ψάξετε με keyword "education" (από την 1η Αυγούστου θα υπάρχουν και νέες εγγραφές).

Τέλος επειδή το θέμα του σεμιναρίου σας ενδιαφέρει πολλούς αναγνώστες μας θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε προκειμένου να αναρτήσουμε την σχετική ανακοίνωση στον χώρο της Βιβλιοθήκης.


Επιστροφή στις ερωτήσεις
   
Εκτύπωση Επιστροφή στην αρχή