Ενδιαφέρουσες
Ιστοσελίδες
 Site Map  English
Aναζήτηση
Γενικές Πληροφορίες
Κατάλογοι Βιβλιοθήκης
Εργογραφία Συνθετών
Αρχείο Ελληνικής Μουσικής
Εκπαιδευτικά και Ερευνητικά Προγράμματα
Επικοινωνία με τη Βιβλιοθήκη
  E-mail  
  Οι ερωτήσεις σας  
  Ενημερωτικό Δελτίο  
Νέα της Βιβλιοθήκης
Ψηφιακή Βιβλιοθήκη
Γίνετε φίλοι της Βιβλιοθήκης
Τετράδιο (άρθρα-κείμενα)

Ακούστε
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα| Επικοινωνία με τη Βιβλιοθήκη| Οι ερωτήσεις σας|
Προηγούμενες Ερωτήσεις
Γιώργος Λαζαρής 25/04/2007
Ερώτηση Καλημέρα Βάζοντας στην "αναζήτηση" στην ιστοσελίδα σας τον όρο "Καραΐνδρου", δε μου εμφάνισε κανένα αποτέλεσμα. Επειδή μου φαίνεται εντελώς παράλογο να μην υπάρχει τίποτα στη βιβλιοθήκη σας για την Ελένη Καραΐνδρου, θεωρώ οτι μάλλον εγώ έκανα κάποιο λάθος στην αναζήτηση. Εν πάσει περιπτώσει, θα ήθελα να ρωτήσω αν διαθέτει η βιβλιοθήκη υλικό (παρτιτούρες και ηχογραφήσεις) σχετικό με συνθέσεις της Καραΐνδρου για το θέατρο. Ειδικότερα, ενδιαφέρομαι για τη μουσική που είχε γράψει για το θεατρικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου "Ελίζα" που είχε ανέβει για πρώτη φορά στο θέατρο "Μικρή Πόρτα" το 1989. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιώργος Λαζαρής
Απάντηση
Η Βιβλιοθήκη διαθέτει αρκετούς τίτλους από τη δισκογραφία (και ορισμένες παρτιτούρες) της Ελένης Καραΐνδρου. Ο σωστός τρόπος να τις αναζητήσετε είναι μέσα από τις Προσκτήσεις της Βιβλιοθήκης. Εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της σχετικής αναζήτησης:
http://www.mmb.org.gr/page/default.asp?la=1&id=1861&Evretiria=2&tWords=καραΐνδρου&tEidos=0
Δυστυχώς, όπως θα δείτε, δεν διαθέτουμε τη μουσική για το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει, ενδεχομένως γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο.

Επιστροφή στις ερωτήσεις
   
Εκτύπωση Επιστροφή στην αρχή